Meistä

Auxxi Oy on Suomessa, Ruotsissa, sekä tytäryhtiöidemme kautta Eestissä ja Latviassa, realisointi-toimintaa harjoittava yritys. Järjestämme erimuotoisia (Elävä-, Netti-, tai niiden yhdistelmä- sekä Suljetuntarjouksen-) huutokauppoja ja suoramyyntiä. Auxxi Oy:lla on paljon vakituisia ostaja-asiakkaita lähialueiden lisäksi myös Puolassa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä, Venäjällä sekä Lähi-idässä

Otamme jatkuvasti vastaan uusia realisointi / huutokauppa toimeksiantoja. Kyseessä voi olla niin yksittäinen tuote kuin kokonainen tuotantolaitos ja kaikkea siltä väliltä. Järjestämme toiveidenne mukaisesti eläviä huutokauppoja joko toimeksiantajamme järjestämissä tiloissa tai keskitetysti omassa toimipisteessämme Lohjalla. Voimme myös realisoida kohteitanne viikoittain järjestettävässä nettihuutokaupassa osoitteessa:


Menestyksekkään huutokaupan järjestämiseksi olemme se oikea kumppani.

Voimme järjestää huutokaupan yrityksenne nimissä tai täysin anonyyminä, yleisimmät huutokauppamuotomme ovat, online eli netti-, elävä- tai näiden yhdistelmä huutokauppa. Auxxi Huutokaupat käyttää uusimpia tietokantaohjelmistoa huutokaupoissaan, työstämme parhaillamme webcast järjestelmää, jonka avulla huutokauppa-asiakkaamme voivat netissä kotoa käsin seurata ja osallistua tarjouksillaan elävään huutokauppaan. Elävissä huutokaupoissa organisoimme tarvittavan henkilökunnan, meklarin, avustajat kuin myös kirjanpito ja rahastushenkilöt, jotka ovat kokeneita ja hyvin koulutettuja. Tilitysten nopeuttamiseksi ja varmistamiseksi käytämme markkinoiden johtavia ohjelmistoja, joiden avulla toimeksiantajamme saa selvän raportin huutokaupassa tapahtuneesta kaupankäynnistä. Tarjoamme neuvoja markkinoinnin strategioista, välitämme uutiskirjeen muodossa tietoa tulevista huutokaupoista käyttämällä yleisiä asiakasrekisterejä sekä omaa laajaa asiakasrekisteriämme. Sopimuksen mukaan järjestämme huutokaupat alusta loppuun: arvioinnit, kohteiden kuvaaminen, kunnon tarkastaminen, järjestykseen laittaminen, kirjaaminen/luetteloiminen, rekisteröinti, ilmoittaminen ja markkinointi, itse kauppatapahtuma, rahastus, rahoituksen järjestäminen, tilitykset ja tietenkin jälkimarkkinointi.

Lyhyesti: Me järjestämme huutokaupat A:sta - Ö:hön.

Useamman toimeksiantajan myyntikohteita voimme yhdistää suuremmaksi kokonaisuudeksi. Näin pienemmät toimeksiantajamme voivat myös osallistua järjestettyyn huutokauppaan. Olipa sitten kohteesi suuri tai pieni, monilukuinen tai yksittäiskappale, keinot sen kauppaamiseksi on käytettävissänne.

Järjestämme huutokauppoja mm seuraavilla aloilla:

  • Autot, kuorma-autot, koneet ja laitteet
  • Huolintaliikkeiden ja laivayhtiöiden myös tulliselvittämättömät tavaraerät
  • Konkurssipesät
  • Kuolinpesät
  • Rakentaminen ja rakennusmateriaalit
  • Yritysten vaihto- ja käyttöomaisuuden realisointi


Huutokaupat hyväntekeväisyysjärjestöille kuten Rotaryklubit, muut yhdistykset ja varainhankinta.

Kun kyseessä konkurssihuutokaupasta tuemme pesänhoitajaa/yrittäjää/velkojia erittäin kilpailukykyisellä provisiolla ja avoimella prosessilla. Näin osapuolet voivat saada mahdollisimman korkean nettotuoton.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, teemme mielellämme tarjouksen räätälöidyistä palveluistamme. Omalla "private label" huutokaupalla erotut kilpailijoistasi innovaation, dynamiikan ja tehokkuuden ansiosta sekä saat arvostettua lisäarvoa asiakkaiden, toimittajien ja suhteet arvostan tätä lisäarvoa.