TÖIHIN AUXXILLE

OLISITKO KIINNOSTUNUT LIITTYMÄÄN HUUTOKAUPPALAITOS AUXXIN TIIMIIN.

Auxxi Huutokaupat harjoittaa realisointitoimintaa, huutokauppaamalla autoja, hyötyajoneuvoja, maatalous-, rakennus-, ja teollisuuden koneita, konkurssipesiä, varasto- inventointeja ja loppueriä, kiinteistöjä ja muita arvokohteita.

Auxxi huutokauppojen haasteellinen työ on tehdä kaupattavien kohteiden ostaminen ja myyminen mahdollisimman nopeaksi, yksinkertaiseksi ja kustannustehokkaaksi. Auxxi on avittamassa myyjiä luomaan matalien kulujen markkinapaikan ja ostajayhteisön kansallisille ja kansainvälisille ostajille. Auxxi tarjoaa uuden sukupolven huutokauppapalvelua nettihuutokaupan välityksellä.

Nyt estimme reippaaseen joukkoomme Yrittäjiä / Yrityksiä jotka ovat kiinnostuneita laajenevasta huutokauppa toiminnasta, toimimaan alueellisina edustajina eri puolilla Suomea.


AUXXI HUUTOKAUPPOJEN LIIKETOIMINTAMALLI.

Auxxi on innovatiivinen ja kustannustehokas huutokauppalaitos, kohderyhmänä autot, hyötyajoneuvot, koneet, kiinteistöt, konkurssipesät, tavaraerät, vaihto-omaisuudet, vapaa-ajan tuotteet ja varasto inventaarit. Toimeksiantajamme on asianajajat, kunnalliset ja valtiolliset, laitokset, liikeyritykset, ammatinharjoittajat, kuljetus- ja huolintaliikkeet jne.

Kokenut joukkomme on jo aikaansaanut asiakasverkoston, voidaksemme tavoitella parasta hinta laatusuhdetta ja tarjota erinomaista palvelua asiakkaillemme. Meillä on jo usean vuoden kokemus huutokaupoista, mutta silti olemme vielä halukkaat oppimaan ja kasvamaan lisää. Olemme valmiit tarjoamaan mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää yhdessä tuottavaa liiketoimintaa myös sinulle, liity siis joukkoomme.

AJATUKSIAMME VAATIMUKSISTA.
  • Auto/konekaupan tai huutokauppa-alan tuntemus ei ole välttämätön, kuitenkin kaikki alan tuntemus ja kokemus olisi hyväksi lisättynä jo hankituilla hyvillä asiakassuhteillasi.
  • Suomen ja Englanninkielen suullinen ja kirjallinen hallinta. Yhdistettynä ammattimaiseen ja luotettavaan tapaan kommunikoida ja tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa aina opiskelijasta pörssiyrityksen johtajaan.
  • Arvostamme kykyä olla korkeasti motivoitunut ja sopeutuva, nopeastikin vaihtuviin tilanteisiin ja olosuhteisiin.
ENSISIJAISET VELVOLLISUUDET.
  • Kehittääksesi liiketoimintaa, olet vastuussa uusien asiakkaiden hankinnasta sekä jatkuvan ja menestyksellisen suhteen luomisesta toimeksiantajiimme ja asiakkaisiisi.
  • Hankkimisessasi uusia myyntikohteita huutokauppaan, hoidat yhteydenotot ja tarvittavat vierailut toimeksiantajien luona, neuvottelet sopimukset, arvioit myynti kohteet (tiimimme on apunasi), vastaat myytävien kohteiden kuvaamisesta, testauksesta, ilmoitustekstin ja kuntoraportin laatimisesta.
  • Syötät keräämäsi tiedot huutokauppa-tietokantaan, perus taidot tietokoneen käsittelystä ovat avuksi.
  • Vastaat mahdollisiin tiedusteluihin huutokauppa kohteista, olet siis yhteyshenkilö johon mahdolliset asiakkaat ottavat yhteyttä lisäkysymysten tekemiseksi kohteesta.
  • Huutokaupan päätyttyä, olet yhteydessä korkeimman tarjouksen tehneeseen, autat heitä mahdollisissa kysymyksissä ja järjestelyissä kaupan toteutumiseksi. Tyytyväinen asiakas on käyntikorttimme.
  • Toimissasi edustat Auxxi- huutokaupat brändiä ja olet valmis tekemään sitä tunnetuksi.
EDUT.

Tässä on erinomainen mahdollisuutesi rakentaa liiketoimeasi ammattilaisten ja koko tiimin taustatuella. Arvostettu ja tunnetuksi tekemämme liiketoimintamme auttaa sinua saavuttamaan täyden tehon ja suorituskyvyn, tarjotessasi sitä huippupalvelua jota huutokauppa formaattimme suo asiakkaillesi. Voit tehdä kohteesta joko minimitarjouksen suuruisen tarjouksen TAI voit aktivoida korotusautomaatin tekemällä kohteesta minimitarjousta suuremman tarjouksen. Korotusautomaatin tarkoitus on korottaa automaattisesti tarjoustasi kilpailijoita vastaan aina kerrallaan minimikorotuksen verran ilmoittamaasi enimmäismäärään saakka.

Kaikki hallinnollinen puoli, mainonta ja markkinointi hoituu toimestamme, joten voit itse keskittyä rakentamaan liiketoimintaasi.

Mikäli haluat kantaa oman kortesi kekoon käyttäen luovuuttasi ja innovatiivisuuttasi luodaksesi menestyvän liiketoiminnan ja tehdä visioistasi totta, liity joukkoomme, luodaan yhdessä se voittava joukkue.

LIITY VOITTAJIEN JOUKKOON.

Auxxi huutokaupat on sitoutunut tarjoamaan laadukkaan toimintamallin arvokkaimpien kohteiden turvalliselle myymiselle ja ostamiselle.

Perustimme Auxxi Oy:n Ruotsin suurimman huutokauppalaitos KVD:n avustuksella ja koulutuksella, vuonna 2009. Olemme raivanneet tietämme olemalla jo kansainvälinen verkosto. Meillä on asiakkaita jo yli 65 maasta ja vuositasolla n. 30 000 käyttäjää huutokauppa-sivuillamme.
Auxxi on osana kansainvälistä yritystoimintaa harjoittaen osto ja myynti toimintaa huutokauppojen välityksellä.

Laaja-alaisen kokemuksemme pohjalta arvostamme sitä että, voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme.

Kiinnostaako olla osa joukkoamme. Mikäli tunnet kiinnostusta tarjoamaamme mahdollisuuteen, esittäydy meille joko soittamalla +358 440500665 tai sähköpostilla team (at) auxxi.com