Miten myydä

KUN HALUAT REALISOIDA KOHTEITANNE KAUTTAMME, USKOMME VOIVAMME TARJOTA TEILLE REALISTISEN, HELPON JA SEURAAVIA ETUJA TARJOAVAN KEINON.

 • Kaiken aikaa laajeneva aktiivisten käyttäjien asiakasverkosto markkinapaikkana tarjoaa tilaisuuksia myymiseen
 • Puoleltamme ilmaisen arvioinnin, testauksen ja neuvontapalvelun, verkostomme tarjoamalla ammattitaidolla.
 • Toimimme kaupan välimiehenä taaten teille rauhallisen mielenkohteen turvallisuudesta, vastaamme asiakkaiden tiedusteluihin, huolehdimme rahaliikenteestä, sopimuksen mukaan kohteet voivat olla 
 • Auxxin hallussa toimipaikoissamme tai ne ovat teidän hallussa kunnes kauppatapahtuma on tapahtunut.
 • Asiakasvastaavamme ovat käytettävissänne kaikissa huutokauppa prosessiin liittyvissä asioissa.

 

 EI KULUJA ELLEI KAUPPAA, REILUA EIKÖ VAAN

KUINKA HOMMA TOIMII.

Netti huutokaupoissa käytämme alan ammattilaisten netti palvelun tarjontaa, netti huutokaupat tapahtuvat www.huutokauppa.com palvelun tarjoajan huutokauppa alustalla. Pääsääntöisesti joka viikko.

Huolehdimme puolestasi huutokauppa tapahtuman alusta loppuun seuraavasti: 

 • Yhteydenotto meihin, valmistaudu kertomaan pääpiirteet myytävistä kohteista. Sovitaan tapaamisajankohta.
 • Käydään läpi sopimusehdot ja toiminta menettely, laaditaan sopimus.
 • Esitämme arviomme kohteidenne markkina-arvosta.
 • Tarkastamme, testaamme ja laadimme kohteesta tuotekuvauksen ja kuntoraportin.

Valokuvaamme / videoimme kohteen ja kopioimme tiedot rekisteröinti asiapapereista, käyttöohjekirjoista tai kohteeseen liittyvistä muista asiapapereista. Pyrimme toimimaan siten että myyjän/omistajan tiedot eivät käy esille ainakaan näistä asiapapereista.

 • Laadimme myynti-ilmoituksen nettisivuille.
 • Huolehdimme kohteen esittelystä ja markkinoinnista asiakasverkostoomme ja yhteistyökumppaniemme palvelujen sekä uutiskirjeen kautta.
 • Vastaamme myyntikohteista sisältämän informaation paikkansapitävyydestä sekä niiden kunnosta.
 • Huolehdimme kohteisiin tutustumis mahdollisuudesta / koekäytöstä.
 • Huolehdimme kauppaan liittyvistä luovutus asiapapereista, kuljetusjärjestelyistä ja mahdollisista rahoitus kuvioista.
 • Huolehdimme kauppaan liittyvästä rahaliikenteestä ja kirjanpito tositteista / tilityksistä asiakasvaraintilimme kautta.

 

Auxxi Huutokaupat etsii aktiivisesti uusia myynti kohteita viikoittaiseen huutokauppaan. Ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä, niin kohteesi voi olla myyty ja rahaksi muutettu jo seuraavalla viikolla.

MAKSUT JA PALKKIOT.

Koska uskomme palveluumme, siksi olemme valmiit tarjoamaan palvelumme periaatteella ei kuluja ellei kauppaa. Kun kauppa tapahtuu veloitamme palkkiomme sopimuksemme mukaisesti, tilityksen yhteydessä. Huutokaupan päätyttyä asiakkaalla pääsääntöisesti kolme arkipäivää aikaa maksaa huutonsa, ellei asiasta ole toisin sovittu. Huutokauppa ehtojen mukaan asiakkaan on viiden arkipäivää aikana perehdyttävä huutokohteeseen ja havaita se ilmoituksessa esittämämme mukaiseksi kunnostaan ja laadultaan, hänen tulee allekirjoittaa vastaanotto kuitti. Rahat tilitetään sopimuksessamme mainitulle myyjän pankkitilille, heti kuin vastaanottokuittaus on saatu tai kuudentena arkipäivänä mikäli asiasta ei ole toisin sovittu.

Myyjällä on mahdollisuus saada ostajan tiedot heti huutokaupan sulkeuduttua sähköposti viestillä.

KOHTEIDEN NOUTO.

Kaikki huutokohteet tulisi noutaa myyntitoimipaikasta viimeistään 2 viikon sisällä huuutokaupan päättymisestä, ellei asiasta ole toisin sovittu. Kaikki kuljetus ja siirto kustannukset on ostajan vastuulla. Myyjä huolehtii ja vastaa siitä että kohde on turvallisesti säilytetty luovutukseen saakka. Kuljetukseen liittyvistä seikoista täytyy kommunikoidaan myyjän kanssa, jotta asianmukaiset ja vaaditut rahtikirjat on saatavilla.

Mikäli haluat lisä tietoa siitä kuinka myyt kohteesi Auxxi huutokauppojen kautta, pyydämme sinua olemaan yhteydessä meihin joko puhelimitse tai sähköpostilla.