Miten ostaa

TUTUSTU AUXXI:N TOIMINTAAN JA HUUTOKAUPPA.COM:N KÄYTTÖOHJEISIIN ENNEN ENSIMMÄISTÄ HUUTOASI.


SIIRRY SIVULLAMME OLEVASTA LINKISTÄ PALVELUUN TAI KIRJOITA WWW.HUUTOKAUPPA.COM.

Auxxi:n arvokkaammat kohteet on myynnissä viikoittain järjestettävässä nettihuutokaupassa osoitteessa www.huutokauppa.com klikkaamalla linkkiä tai kirjoittamassa selaimeesi osoitteen www.huutokauppa.com

REKISTERÖIDY WWW.HUUTOKAUPPA.COM PALVELUUN.

Rekisteröityminen on nopeaa, vaivatonta ja mikä parasta - ilmaista. Saat rekisteröidyttyäsi käyttöösi monipuoliset huutokaupanteossa auttavat työkalut ja mikä olennaisinta, voit aloittaa huutojen tekemisen!

Täytät huolella omat yhteystietosi rekisteröitymislomakkeelle. Samalla voit valita oman henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanasi www.huutokauppa.com palvelimelle. Voit päivittää omia tietojasi myöhemmin oman profiilisivusi kautta. Sinun tulee hyväksyä palvelun käyttöehdot rekisteröityessäsi.

Täytettyäsi alustavat rekisteröitymistietosi, klikkaa "Rekisteröidy" -painiketta. Tällöin saat vahvistuspyynnön ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saapuneessa sähköpostissa on linkki, josta klikkaamalla se ohjaa sinut Huutokauppa.com rekisteröitymisen lisäsivuille, jotka täydentämällä, rekisteröitymisesi saatetaan loppuun. Klikkaa lopuksi "Tallentaa" painiketta, tämän jälkeen tunnuksesi ja salasanasi ovat käytössä ja voit kirjautua palveluun.

TARKASTELE MYYNTIKOHTEITA.

Huutokaupat päättyvät pääsääntöisesti joka Keskiviikko klo 19.00 alkaen, jokainen huutokauppa on eriteltynä viikkoihin, löydät kunkin viikon huutokauppa kohteet vasemman valintapalkin kohdasta "Huutokauppa kalenteri" Myyntikohteet on luokiteltu kohteiden mukaan aiheittain. Vasemmalla palkista löydät "Etsi tyypin mukaan", josta voit valita jonkin näistä valikoista; Autot, hyötyajoneuvot, koneet /laitteet, vapaa-aika/harrastukset, tavaraerät, konkurssit, kiinteistöt ja sekalaista.

Valittuasi sinua kiinnostavan myyntikohteen, näkyviisi avautuu tiedot, kohteesta tarjotusta hinnasta, minimi korotuksesta, onko Hintavaraus saavutettu Ei/Kyllä, kuka ja milloin on jättänyt korkeimman tarjouksen, aika paljonko kohteen sulkeutumiseen on jäljellä, Kunkin myyntikohteen lisätiedot löytyvät kuvan yläpuolella olevassa sinisessä palkissa sijaitsevan "Yleistä" painikkeen alta, sijaintitiedon löydät painikkeen "Tekniset tiedot" alta.
Halutessasi voit käydä paikan päällä tutustumassa kohteeseen ja testata sen. Poikkeuksen testaukseen muodostavat kohteet joita on ilmoitetusta syystä hankala testata tai ovat ilmoituksen mukaisesti epäkuntoisia, kohteet myydään aina siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin ne ovat. Halutessasi tarkempia tietoja, voit aina olla yhteydessä kohteen ilmoittaneeseen nämä tiedot löytyvät "Yhteys henkilö" painikkeen alta.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voit sinulle sopivan kohteen löydyttyä tehdä tarjouksen kohteesta. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, sinun tulee tehdä se ennen kuin tarjouksen jättäminen on mahdollista.

OSALLISTU HUUTOKAUPPAAN.

Klikattuasi kiinnostavan kohteen linkkiä, avautuu ruutuun kohteen tiedot ja valokuvat, näet ilmoituksessa tiedot lähtöhinnasta, vähimmäiskorotuksesta ja minimitarjouksesta. Lähtöhinta on myyjän kohteelle ilmoittama hinta, josta kaupanteko alkaa. Vähimmäiskorotus tarkoittaa pienintä mahdollista korotusta, jonka voit tehdä kilpailevan huudon päälle. Vähimmäiskorotuksen suuruus on € 50. Minimitarjous tarkoittaa näin ollen pienintä summaa jolla voit korottaa aiemmin tehtyä tarjousta.

Voit tehdä kohteesta joko minimitarjouksen suuruisen tarjouksen TAI voit aktivoida korotusautomaatin tekemällä kohteesta minimitarjousta suuremman tarjouksen. Korotusautomaatin tarkoitus on korottaa automaattisesti tarjoustasi kilpailijoita vastaan aina kerrallaan minimikorotuksen verran ilmoittamaasi enimmäismäärään saakka.

Automaatti nostaa tarjoustasi aina pienimmällä mahdollisella summalla, mikä on yleensä vähimmäiskorotus € 10 - 1000 kohteesta riippuen. Korotusautomaatilla ilmoittamasi summa ei tarkoita kohteen lopullista hintaa. Se on ainoastaan hinta, jonka olet valmis enimmillään kohteesta maksamaan. Muut huutajat eivät tiedä ilmoittamaasi enimmäisrajaa.
Tarjouksen tehtyäsi saat välittömästi palautteen tarjouksen onnistumisesta. Tieto näkyy ilmoitus-sivulla, että olet tehnyt korkeimman tarjouksen tai siitä, että jonkun muun huutajan automaattikorotus on tehnyt korkeamman tarjouksen. Voit tämän jälkeen joko korottaa tarjoustasi, vaihtaa huutokohdetta tai jäädä odottelemaan kaupan päättymistä. Muista tarkistaa kohteen tilanne säännöllisin väliajoin!

Tietoa kanssahuutajistasi ja kohteen hintakehityksestä näet ilmoituksen huutohistoriasta. Voit esittää halutessasi kysymyksiä kohteen ilmoittajalle. Tutustu ennen kysymysten jättämistä huolella kohteen tietoihin, kuvan yläpuolella näkyvästä "Yleistä" valikosta sekä liitetiedostona olevista liitteistä.

Huutaja on velvoitettu lunastamaan voittamansa kohde, jos kohteelle annettu hintavaraus ylittyy ja huutaja on jättänyt voittavan tarjouksen. Jos kohteelle annettua hintavarausta ei ole ylitetty, ei myyjä ole velvoitettu myymään kohdetta korkeimman tarjouksen tehneelle.

JÄTÄ KORKEIN TARJOUS, HUUTOKAUPAN PÄÄTTYMINEN.

Huutokaupan jatkoaika aktivoituu kolme minuuttia ennen huutokaupan päättymistä. Tällöin viime hetkellä (3 min ennen huutokaupan sulkeutumista) jätetty huuto jatkaa huutokaupan päättymisaikaa huutohetkestä 3 minuutilla. Jatkoajan tarkoitus on varmistaa, että kaikki kohteesta kiinnostuneet ehtivät jättää tarjouksen. Aikaa jatketaan jokaisen 3 minuutin sisällä jätetyn tarjouksen jälkeen, kunnes tarjouksia ei enää tule.

Esimerkki:

 

  • Huutokauppa päättyy klo 20:00:00
  • Huuto jätetään klo 19:59:30
  • Huutokaupan uusi päättymisaika on klo 20:02:30
SAAT LASKUN SÄHKÖPOSTIISI.

Huutaminen kannattaa aina! Jos olet korkeimman tarjouksen tekijä, eikä hintavarausta ole huutokaupassa saavutettu, otamme sinuun yhteyttä huutokaupan sulkeuduttua joko puhelimella tai sähköpostitse, jossa ilmoitamme toimeksiantajamme asettaman hintavaraus hinnan, sinulla on vuorokausi aikaa ilmaista kiinnostuksestasi lunasta kohde hintavaraushinnalla tai jättää kohteesta vastatarjous. Neuvottelemme toimeksiantajan kanssa hänen mahdollisuuksistaan hyväksyä tekemäsi tarjous, mikäli tarjouksesi on hänelle sopiva voit lunastaa kohteen tekemälläsi tarjouksella.

Olet voittanut huutokaupan, kun olet korkeimman huudon jättäjä huutokaupan päättyessä ja kohteelle asetettu hintavaraus on ylittynyt. Saat huutokaupan voittamisesta automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi ja sinuun otetaan yhteyttä kohteen ilmoittaneesta toimipisteestä.
Voit ottaa myös itse yhteyttä myyjään varmistettuasi huutokaupan voiton.
Sovi Auxxi:n toimipisteen kanssa kohteen maksuun ja noutoon liittyvistä menettelytavoista.

Huutokauppa.com:ssa voittamasi kohteen voit maksaa kaikilla Auxxi:n hyväksymillä maksutavoilla - esimerkiksi pankkisiirrolla, maksukorteilla, käteisellä tai rahoituksella.

KOHTEISIIN TUTUSTUMINEN ON MAHDOLLISTA.

Kohteet ovat yleensä esillä siinä toimipisteessä, joka ilmoituksen on jättänyt. Sijaintitiedon löydät myös kohteen ilmoituksesta.

Halutessasi voit käydä paikan päällä tutustumassa kohteeseen ja testata sen. Poikkeuksen muodostavat kohteet jotka ovat epäkuntoisia, joten niiden testaus on mahdollista päälisin puolin, huomioithan että kohteet myydään aina "siinä kunnossa ja niillä varusteilla" kuin ne huutokauppa hetkellä ovat. Tarkemmat tiedot kohteista ja testi mahdollisuudesta näet aina ilmoituksen lisätiedoista.

KOHTEEN NOUTAMINEN / TOIMITUS.

Kohteesi on noudettavissa maksun jälkeen, kohteen ilmoittaneesta Auxxi:n toimipisteestä tai sinulle ilmoitetusta paikasta. Sovi aina etukäteen tarkemmasta ajankohdasta milloin noudat kohteen, olemme myös joustavia noudon suhteen.

Kysy myös kuljetustarjousta, Auxxi on sopinut muutamien kuljetusyritysten kanssa edullisista rahtihinnoista, jotka ovat käytettävissäsi.

KYSYMYKSIÄ?

Ota yhteyttä ja kysy lisää.